Jouw huid en Healthy Aging
Gezond oud worden willen we allemaal. En het liefst met zo weinig mogelijk rimpeltjes en fijne lijntjes… die zien we liever (nog) niet.
Met onze behandelingen en producten kunnen we best veel bereiken, maar onze voeding is net zo belangrijk. Door het aanpassen van je leefstijl en je voeding, pak je je huid ook van binnen aan! De supplementen van Sckin Nutrition helpen daar bij. 

Healthy Ageing is belangrijk bij schoonheidssalon Rozemarijn. Mooi oud worden op een gezonde manier met natuurlijke producten, met respect voor je omgeving en het milieu, waarbij de binnenkant net zo belangrijk is als de buitenkant. Je goed voelen heeft ook zijn weerslag op je huid, evenals stress en zorgen. Even tot rust komen in deze hectische tijd. Het helpt allemaal mee bij Healthy Ageing.
Bij schoonheidssalon Rozemarijn gaan we voor een gezonde huid met een natuurlijke glans, die we actief houden door de huid uit te dagen, ermee te sporten. Je begrijpt dat eenmalig sporten weinig zin heeft. De behandelingen hebben daarom meer resultaat als ze herhaald worden en als je thuis trouw de geadviseerde producten gebruikt, zodat je huid iedere keer weer aangezet wordt om actief te blijven. Er wordt gewerkt met hoge percentages werkstoffen. Elke dag je producten gebruiken (of zoals met je is besproken) is heel belangrijk voor het resultaat.

Bij de Age behandelingen verdunnen we de opperhuid en stimuleren we de cellen die collageen, elastine en bindweefselcellen moeten aan maken. De spankracht van de huid wordt verbetert, fijne lijntjes verminderen en de tekenen van vermoeidheid en veroudering vervagen.

De effecten van de Age behandeling zijn:
• het stimuleert de celvernieuwing
• het reduceert rimpels krachtig
• het zorgt voor contourverbetering
• het regenereert de huid
• het verbetert de spankracht en elasticiteit 

60 Minuten behandeling
Age Organic Peel €65,00

Reinigen, behandeling met milde maar effectieve zuren met behulp van het Peelsystem, onzuiverheden verwijderen, gommage, serums en of fruitzuren, een korte Bindweefselmassage of Guasha massage, Masker en afsluitend verzorging in de vorm van het Serum Layering Concept, 24-uurscrème, gezichtsolie en zonbescherming.
Age Pumpkin Peel €65,00
Zie Skin & Age Organic Peel. Hierbij geen masker als afsluiting, maar een extra peeling, de Pumpkin Peel. Dit is echt next level.


75 Minuten behandeling
Age Pumpkin Peel Plus €80,00

Zie Skin & Age Pumpkin Peel + Banana Sheet Mask of kalmerend peel off masker.

Ook de Bindweefselmassages en de Dermapenbehandeling zorgen voor Healthy Aging.
Kijk daarvoor op de pagina’s ‘Bindweefselmassage’ en ‘Dermapen Micro Needling’. Wil je ook aan de binnenkant werken kijk dan eens op de pagina '"Sckin Nutrition".