Jouw gevoelige huid
Een huid kan om verschillende redenen rood of geïrriteerd zijn. Ligt er een allergie achter of is de huid extreem droog? Rosacea en eczeem zijn vervelende huidproblemen, die niet zo makkelijk zijn op te lossen. In een uitgebreide intake gaan we met jouw huid aan de slag en kijken we ook naar voeding en leefstijl. Met de producten en behandelingen en adviezen waar je thuis mee aan de slag gaat, kunnen we vaak heel veel bereiken. We gaan werken aan de huidbarrièrre die vaak verzwakt is. Ook kunnen we veel bereiken met de Excm-producten en de Silky Organic Box van Ik Skin Perfection, beiden Awardwinning Producten. 

Qua behandeling heb je meestal baat bij een milde effectieve behandeling, die je huid verlichting biedt bij gevoeligheden en roodheid. De reactiviteit van je huid wordt vermindert. Je ervaart ontspanning, comfort en verfrissing. Zo wordt je huid weer in balans gebracht en bouwen we samen met jou een gezonde en sterke huid op!

De effecten van de behandeling zijn:
• het biedt directe vermindering van roodheid en ontstekingen
• het werkt kalmerend
• het biedt verlichting bij irritatie en zwelling
• het werkt cel vernieuwend
• het werkt weerstand verhogend
• het herstelt het vochtgehalte

60 Minuten behandeling
Gevoelige huid €65,00 

Hoewel elke gevoelige huid een andere aanpak vraagt komt het volgende aan bod:

Reinigen, onzuiverheden verwijderen, het Serum Layering Concept van Ik Skin Perfection met aandacht voor het microbioom van je huid, een korte massage die past bij je huid, een passend masker (een kalmerend hydraterend peel off masker of  een sheet masker van bananenkatoen gedrenkt in serums), afsluitend 24-uurscrème, gezichtsolie en zonbescherming.

75 Minuten behandeling
Gevoelige huid €80,00 

Aan bovenstaande behandeling wordt een uitgebreide massage  toegevoegd. Dit kan zijn de Destress Massage , een zachte subtiele ontspannende massage met lymfedrainage-grepen, maar kan ook een andere massage uit het programma zijn.

De behandelingen zullen in kuurverband nog meer resultaat opleveren.

Ook de gevoelige (rosacea)huid kan veel baat hebben bij een Dermapenbehandeling. Kijk hiervoor bij het kopje 'Dermapen microneedling'.
Heb je een gevoelige huid door medicatie en ziekte? Kijk ook eens bij het kopje ‘Jouw huid en medicatie’.