Power Treatments van Ik Skin Perfection
Jouw huidwens of -probleem optimaal aanpakken, dat is wat je wilt. Daar gaat schoonheidssalon Rozemarijn je bij helpen! In de 4 fasen resetten, herstellen en stimuleren we de huid en begeleiden we je naar maximale huidverbetering. Dit doen we met de skincare producten van IK Skin Perfection én in de salon. Welke huid heb jij? De Power Treatments gaan verder met het werken aan jouw huidwens.
Dit zijn de Power Treatments:
Skin & Age
Skin & Acne
Skin & Redness
Bindweefselmassage
(kijk hiervoor op de aparte pagina over bindweefselmassage)
Dermapen MicroNeedling (ook hier is een aparte pagina voor)

Skin & Age
Rimpeltjes en fijne lijntjes… die zien we liever (nog) niet. We willen mooi oud worden! Daarom is het goed om de tekenen van het ouder worden aan te pakken.

Bij de Skin & Age behandelingen verdunnen we de opperhuid en stimuleren we de cellen die collageen, elastine en bindweefselcellen moeten aan maken. De spankracht van de huid wordt verbetert, fijne lijntjes verminderen en de tekenen van vermoeidheid en veroudering vervagen.

De effecten van de Skin & Age behandeling:
• Stimuleert de celvernieuwing
• Reduceert rimpels krachtig
• Zorgt voor contourverbetering
• Regenereert de huid
• Verbetert de spankracht en elasticiteit 

De behandelingen in het Skin & Age programma:
Skin & Age Organic Peel ±60 min €59,00
Reinigen, behandeling met milde maar effectieve zuren met behulp van het Peelsystem, onzuiverheden verwijderen, gommage, serums en of fruitzuren, een korte bindweefselmassage, Double Mask en afsluitend verzorging in de vorm van serums en of fruitzuren, 24-uurscrème, infusion oil en zonbescherming.
Organic Modeling Mask ±20 min €22,00
Een modellerend en zelfstandig verwarmend masker, dat bloedcirculatie stimuleert en zorgt dat werkstoffen optimaal worden opgenomen door de huid. Werkt verstevigend en maakt de huid glad. Sluit erg mooi aan bij Skin & Age Organic Peel.

Skin & Age Pumpkin Peel ±60 min €61,00
Zie Skin & Age Organic Peel, hierbij geen masker als afsluiting, maar een extra peeling, de Pumpkin Peel. Dit is echt next level.
Skin & Age Pumpkin Peel Plus ±70 min €72,00
Zie Skin & Age Pumpkin Peel + Banana Sheet Mask. Je kunt ook kiezen voor het kalmerende masker Destress Peel off Mask (+€3,50)

Skin & Acne
Met milde en effectieve zuren wordt er, afhankelijk van jouw type acne, een doelgericht acneprogramma opgesteld. Hiermee wordt je huid gereguleerd en zullen imperfecties verminderen. Ook krijg je tips over voeding, lifestyle en thuisverzorging. 

De effecten van de Skin & Acne behandeling:
• Remt de talgproductie af
• Vermindert de verdikking van de bovenste huidlaag, waardoor poriën minder snel verstoppen
• Desinfecteert, vermindert en remt de ontstekingen af
• Stimuleert de doorbloeding en celvernieuwing, waardoor het huidoppervlak frisser, gladder en egaler wordt
• Verfijnt de huidstructuur
• Verkleint het risico op littekenvorming
 

De behandelingen in het Skin & Acne programma:
Skin & Acne Pumpkin ±60 min €59,00
Bij actieve acne.
Reinigen, behandeling met milde maar effectieve zuren met behulp van het Peelsystem, meer tijd voor onzuiverheden verwijderen, ontgiftend masker, Pumpkin Peel en afsluitend verzorging in de vorm van serums en of fruitzuren, 24-uurscrème en zonbescherming.
Skin & Acne Organic Peel ±60 min €59,00
Bij passieve acne/ acne littekens
Reinigen huid, behandeling met milde maar effectieve zuren met behulp van het Peelsystem, onzuiverheden verwijderen, serums en of fruitzuren, korte bindweefselmassage, ontgiftend masker en afsluitend verzorging in de vorm van serums en of fruitzuren, 24-uurscrème, infusion oil en zonbescherming.

Skin & Redness
Een milde effectieve behandeling, die je huid verlichting biedt bij gevoeligheden en roodheid. De reactiviteit van je huid wordt vermindert. Je ervaart ontspanning, comfort en verfrissing. Zo wordt je huid weer in balans gebracht en bouwen we samen met jou een gezonde en sterke huid op!

De effecten van de Skin & Redness behandeling:
• biedt directe vermindering van roodheid en ontstekingen
• werkt kalmerend
• biedt verlichting bij irritatie en zwelling
• werkt cel vernieuwend
• werkt weerstand verhogend
• herstelt het vochtgehalte

De behandelingen in het Skin & Redness programma:
Skin & Redness ±50 min €54,00 
Reinigen, scrub/enzymatische peeling, onzuiverheden verwijderen, serum, Destress Peel off mask en afsluitend verzorging in de vorm van serums en of fruitzuren, 24-uurscrème, infusion oil en zonbescherming.
Destress massage ±20 min  €17,50
Zachte subtiele ontspannende massage met lymfedrainage-grepen zeer passend bij de Skin & Redness.

De behandelingen zullen in kuurverband nog meer resultaat opleveren.

Complete
Aan elke behandeling kun je een massage toevoegen om je behandeling completer te maken. Om je Skin & Age behandeling nog effectiever te maken, kun je voor een  een uitgebreide bindweefselmassage kiezen. Vaak wordt gekozen voor de Healthy Reset Massage, een heerlijke ontspannende massage, maar je kunt ook gaan voor de Destress Massage, een zachte subtiele massage met lymfe-drainage-grepen of de Facial Reflex Massage, die de doorstroming van de levensenergie activeert.

De massages vallen onder de aanvullende behandelingen en zie hiervoor de prijslijst gezichtsbehandelingen. Je zult zien dat we nog meer mogelijkheden hebben om van je behandeling een echt verwenmoment te maken.  

Ten slotte kun je ook kleine behandelingen aan de behandeling toevoegen. Hierbij valt te denken aan epileren en of verven van wenkbrauwen, waxen bovenlip e.d.  Zie hiervoor ook de prijslijst gezichtsbehandelingen.