Dermapen Behandeling ±45 min €139,50
Gezicht, incl DP peeling
Ook littekens op het lichaam kunnen worden behandeld. 

Dermapen4 MicroNeedling
De Dermapen4 is de nieuwste techniek op het gebied van MicroNeedling. Een behandeling met de Dermapen4 is een effectieve manier om de huid in de diepte te vernieuwen en te verfraaien, zonder daarbij de opperhuid te beschadigen. Ten opzichte van andere apparaten heeft de Dermapen4 belangrijke voordelen. Zo heeft de huid na behandeling met de Dermapen4 minder tijd nodig om te herstellen, is de behandeling comfortabeler, nauwkeuriger, maar ook sneller en veiliger. Door de verstelbare naaldlengte is het mogelijk de behandeling volledig aan te passen aan het te behandelen gebied en de huidindicatie. 
Een enkele behandeling geeft al een boost aan je huid. Toch zul je meer behandelingen nodig hebben om echte huidverbetering te bereiken. Wij gaan uit van 4 tot 6 behandelingen, maar maken altijd een individueel behandelplan.

Wat doet de Dermapen4 met de huid? 
De Dermapen4 maakt gebruik van 16 minuscule naaldjes die met loodrechte, trillende bewegingen gerichte kleine kanaaltjes in de huid maken. Deze kleine kanaaltjes zijn niet zichtbaar voor het blote oog, maar ‘verwonden’ de huid precies genoeg om deze op een natuurlijke manier te activeren. De kanaaltjes sluiten zich weer na 7 minuten. Door de prikkeling wordt het natuurlijke herstelproces van de huid benut dat diep in de huid op gang komt. Door de prikkeling in het bindweefsel komen groei- en helende factoren vrij, die zorgen voor aanmaak van elastine en collageen.

Wat zal het effect op de huid zijn?
•De huid wordt strakker, gladder en steviger
• Rimpels verminderen
• Onzuiverheden verminderen
•Poriën worden minder zichtbaar
•De huid wordt gezonder en daardoor weerbaarder
•Diffuse roodheid van de huid vermindert, 
•Pigmentvlekken (door UV) en ouderdomsvlekken nemen af
•Doorbloeding wordt gestimuleerd
•De hoornlaag verdunt
•Littekens worden gladder, minder zichtbaar en egaler

Met de Dermapen4 kunnen we dus veel huidproblemen aanpakken zoals huidveroudering, couperose en rosacea, pigmentatieproblemen, acne, acnelittekens en andere littekens.

Wat is een contra-indicatie bij de Dermapen4 behandeling? Wanneer behandelen we niet?
•Allergie voor chirurgisch staal
Zwangerschap
•Huidkanker
•Ziektegevoel en/of koorts|
•Actieve Herpes (koortslip)
•Auto immuun ziekten
•Diabetes
•Tijdens chemo
•Bij gebruik van Roacutane
•Roken

Van tevoren
Ongeveer 2 weken voor aanvang van de behandeling nodigen we je uit voor een intake. Hierbij vullen we het Informed Content in en krijg je een product advies.
Ben je (nog) geen klant van schoonheidssalon Rozemarijn, dan dien je eerst een resetbehandeling te ondergaan van Ik Skin Perfection en de producten van Ik Skin Perfection te gaan gebruiken. Wij adviseren welke producten je thuis kunt gebruiken om het beste resultaat te behalen. De Dermapen behandeling kun je alleen ondergaan als je de producten van Ik Skin Perfection thuis ook gebruikt. 

Tijdens
Tijdens de behandeling werken we met de producten van Dermapen. De huid wordt grondig gereinigd en ontsmet. Daarna brengen we een cocktail van serums met hoogwaardige actieve werkstoffen aan, en vervolgens gaat het needlen beginnen. De actieve werkstoffen worden mee de huid in gesluisd.  Vervolgens brengen we plaatselijk of over het hele gelaat een peeling aan. (dit is afhankelijk van de diepte van het needlen en het doel waarom je needlet) 
Na het needlen brengen we een masker aan om de huid te kalmeren en het herstelproces te ondersteunen. Vervolgens brengen we een verzorgende crème en een zonbeschermer met een kleurtje aan, wat de eventuele roodheid zal camoufleren..

Na
Na de behandeling krijg je producten van Dermapen mee voor thuis, die je de eerste 48 uur dient te gebruiken. Dit bevat de verzorgende crème en zonbescherming met een kleurtje. Na 48 uur kun je weer overstappen op je reguliere producten van Ik Skin Perfection. Tevens krijg je een nabehandelingsformulier per mail thuis. Op dit formulier staat welke mogelijke huidreacties je in de dagen erna kunt verwachten. Wees gerust. Je kunt gewoon je werkzaamheden oppakken, maar dient wel rekening te houden met een paar dingen. De adviezen staan ook op dit formulier. Belangrijkste om van tevoren al te weten; Plan de eerste 48 uur na de behandeling geen activiteiten waar je bezweet of vies van wordt.

Is de behandeling pijnlijk? 
Op internet zijn veel bloederige microneedling behandelingen terug te zien. Je kunt daar behoorlijk van schrikken. De Dermapen heeft in de loop der jaren een grote ontwikkeling doorgemaakt en is opzienbarend verbeterd. De nieuwe Dermapen4 behandelingen zijn zeer comfortabel en nauwelijks pijnlijk. Natuurlijk maakt het wel uit of je een behandeling nodig hebt die dieper in de huid gaat en of je van jezelf gevoelig bent. Het kan daarom raadzaam zijn om van tevoren een paracetamol in te nemen.

Note
Ben je de week van tevoren ziek of  verkouden geweest, heb je antibiotica of andere medicatie geslikt, een koortslip gehad? Meldt dit altijd van tevoren.

Heb je meer vragen, stel ze gerust. Graag maken we een plan dat past bij jouw huidwensen