Verwijderen van huidoneffenheden met Tele’way €32,-
De  volgende oneffenheden zijn bij schoonheidssalon Rozemarijn effectief en littekenloos te verwijderen:

- Couperose
- Spinnaevi (spinadertjes)
- Bloedblaasjes
- Pigmentvlekjes, ouderdomsvlekjes
- Fibromen (steelwratjes)
- Vetknobbeltjes

USHF
De Tele’way  maakt gebruik van de wereldwijd unieke technologie USHF (Ultra Short High Frequency, oftewel radiofrequente stroom).

Deze technologie wordt al jaren in de medische wereld gebruikt en is nu ook voor cosmetische doeleinden geschikt. De behandelingen zijn kort van duur en geven direct resultaat. Soms zijn meerdere behandelingen nodig, afhankelijk van de hoeveelheid te behandelen gebieden. Uiteraard werkt Irene met een hoge mate van deskundigheid en veiligheid. Bovendien maakt ze uitsluitend gebruik gemaakt van wegwerpmateriaal zodat de hygiëne gewaarborgd is.

Couperose wat is het?
Teleangiectasiën (couperose) zijn chronische verwijde haarvaatjes. De klepjes in de haarvaatjes functioneren niet meer naar behoren. Daardoor blijft het bloed erin staan en worden ze zichtbaar als kleine rode adertjes in de huid. Er staat een constante druk op het weefsel, waardoor de huid als het ware gestrest raakt. Als de haarvaartjes nog maar pas lekken is de huid nog blank of roze, als de huid rood of paars is zijn de haarvaatjes al langer aan het lekken. Couperose verdwijnt niet vanzelf en zal in de loop der jaren verergeren. Het is een onschuldige aandoening, maar wordt door veel mensen als storend ervaren.


Verwijderen van couperose, spider naevus en bloedblaasjes
De hoogfrequente wisselstroom zorgt voor warmte die door de uiterst dunne naald stroomt. De naald stipt de te behandelen huid aan en daar vindt dan ter plaatse coagulatie (bloedstolling) plaats. Dit is voelbaar  als een heel klein prikje. Het mooie is dat men direct resultaat ziet!


Verwijderen van steelwratjes, pigmentvekken en ouderdomsvlekken
In het geval van (steel) wratjes e.d. wordt, nadat de naald zijn werking heeft gedaan een korstje gevormd. Het korstje valt na enige dagen af, de huid daaronder is glad en roze en verkleurt na verloop van tijd weer mooi bij. Voor pigmentvlekken en ouderdomsvlekken wordt het te behandelen gebied licht afgeschraapt met de naald. Daarna ontstaat een klein schaafwondje, dat een korstje vormt. Na enige tijd valt dit korstje eraf en is het vlekje verdwenen. De huid verkleurt daarna weer normaal bij.

Na de behandeling
In de salon legt Irene uit hoe je je huid de eerste 4 dagen na de behandeling dient te verzorgen. Vermijd de eerste dagen zwemmen, sauna, bubbelbaden en zonnen. Gebruik van make-up is vier dagen na de behandeling weer toegestaan. Na de behandeling kun je tijdelijk zwelling, roodheid en korstvorming op de behandelde zones waarnemen. Deze korstjes mogen niet verwijderd worden. Na een aantal dagen zie je het mooie resultaat.


Contra-indicaties
Suikerziekte, rosacea, een hartkwaal en/of het bezit van een pacemaker.

In sommige gevallen kan het nuttig zijn om vóór de behandeling arts of dermatoloog te raadplegen.