Permanente make-up
Bij permanente make-up worden eyeliners, lipliners of wenkbrauwen permanent aangebracht. Het blijft altijd op zijn plaats, ongeacht wat je doet. Heb je moeite om een eyeliner aan te brengen, omdat je het zonder bril moeilijk kunt zien? Blijft je make-up nooit mooi zitten bij sporten, zwemmen, of fietsen? Heb je vaak last van tranende ogen of loopt je make-up snel uit? Ben je niet tevreden over je wenkbrauwen, omdat je nog maar weinig wenkbrauw hebt, littekentjes in je wenkbrauw hebt of omdat ze te licht van kleur zijn? Vind je jezelf niet handig met make-up, kost het je teveel tijd in de ochtend, maar wil je er wel verzorgd uitzien?

Kortom: Wil je er op elk moment van de dag verzorgd uitzien, dan is permanente make-up de oplossing.

Vakmanschap
Frida Werensteyn doet bij schoonheiddsalon Rozemarijn de permanente make-up. Zij is permanente make-up specialiste en met haar heeft schoonheidssalon Rozemarijn een vrouw met veel kennis en ervaring in huis. Zij is tevens International Master Educator bij Nouveau Contour, een van de grootste permanente make-up leveranciers wereldwijd. Hier geeft zij trainingen in binnen-en buitenland aan cursisten die het vak willen leren of perfectioneren. Frida is steeds van de nieuwste ontwikkelingen op de hoogte en werkt uiteraard conform de zeer strenge landelijke Hygiëne-, Arbeids-omstandigheden- en Milieu-code. Mede hierdoor kun je ervan verzekerd zijn dat de permanente make-up bij schoonheidssalon Rozemarijn volledig veilig is.


Het aanbrengen
Bij permanente make-up wordt door middel van een ultradunne naald die razendsnel op en neer gaat, een speciale huidvriendelijke pigmentatie-vloeistof in de huid gebracht. Om permanente make-up nauwkeurig aan te brengen is vakmanschap en betrouwbare apparatuur een eerste vereiste. Het doel van permanente make-up is om de juiste kleur op de juiste plaats aan te brengen zodat je er beter uitziet.

Wenkbrauwen
Hairstroke €325,-
Hairstroke geeft het effect van fijne, natuurlijke haartjes en is ideaal om een te dunne, te korte of juist te schaarse wenkbrauw te perfectioneren. Zelfs als de wenkbrauwen helemaal weg zijn, is het mogelijk een geheel nieuwe wenkbrauw te maken door middel van deze methode.

Powder Brow €325,- Denk hierbij aan het effect van een poederige wenkbrauw, vergelijkend met wanneer je een wenkbrauwpotlood of poeder aan hebt gebracht. De shadow techniek oogt zacht en is compacter dan de luchtige hairstroke.

Eyeliner
Natural boven €180,-
Natural onder €150,-
Natural boven en onder €295,-
Een subtiel lijntje tussen de wimperhaartjes, welke niet vergelijkbaar is met een 'normale' eyeliner boven de wimpers. Deze methode geeft een zeer natuurlijk effect en laat de wimperaanzet voller lijken.

Design eyeliner 2-3 mm €225,-
Design eyeliner 2-3 mm en onderliner €345,-
Dit is een volle eyeliner die mag opvallen, ideaal voor degenen die standaard elke dag een lijntje tekenen.

Shadow eyeliner €295,-
Een uitgeschaduwde eyeliner, die kan bestaan uit twee tot drie kleuren, die van donker naar licht lopen. Maar 1 kleur kan natuurlijk ook. Deze eyeliner is geschikt voor mensen met een groot, bewegend ooglid.

Extra gekleurde eyeliner  €170,-

Lipcontouren
Lipliner  €325,- 
Een lipliner voorziet de mond van duidelijke contouren met een natuurlijk ogend resultaat. De kleur wordt namelijk zo dicht mogelijk bij je eigen lipkleur gekozen.

Shadow liner  €375,-
Een ingeschaduwde lipliner waarbij eerst de liplijn wordt aangebracht en vervolgens met een schaduwtechniek de binnenkant van de contourlijn wordt ingekleurd. Grote oneffenheden kunnen hierdoor ook gecorrigeerd worden. Het zachte verloop van de lijn maakt deze methode subtiel en natuurlijk.

Full lips opvullen/inkleuren  €395 
Full lips met lipliner  €475,-
Deze methode is ideaal voor lippen met weinig kleur en omvang. Bij full lips worden de lippen volledig ingekleurd en geeft een mooie 'volle' en natuurlijke look als resultaat.

Touch-up behandeling
Eyes en Brows  €130,-
Lips  €150,-
De intensiteit van de permanente make-up vervaagt in de loop van de tijd. Om de kleur van de permanente make-up op te frissen is het aan te raden ongeveer elk jaar of elke 2 jaar een touch-up behandeling te  ondergaan.


De prijzen van de touch-up behandelingen zijn alleen geldig voor klanten die de eerste permanente make-up bij  schoonheidssalon Rozemarijn hebben laten aanbrengen. Neem even contact op als je eerste permanente make-up ergens anders is aangebracht.