De 4-Fasen Treatments van IkSkinPerfection
Het 4 Fasen Programma van IkSkinPerfection is een uniek behandelprogramma die de huid duidelijk verbeterd. Elke fase binnen dit programma heeft haar eigen unieke resultaten en behandelingen. Binnen elke fase wordt de huid klaargestoomd voor de volgende fase. Een volgende fase kan pas ingezet worden als de huid hieraan toe is.

Daar waar fase 1 en 2 zorgen voor het juiste evenwicht van je huid, zijn fase 3 en 4 krachtig in het behalen van zichtbare resultaten voor je huid. 

Fase 1: Reset
Ook al lijkt de huid nog zo gezond, toch is het belangrijk om de huid terug te brengen naar haar natuurlijke huidconditie en huidflora. Tijdens de unieke Reset fase wordt je huid weer in balans gebracht en het immuunsysteem van de huid hersteld.

Fase 2: Repair
In deze fase gaan we je huid herstellen. We bouwen het conditieniveau van je huid verder op. Dit doen we door de huid dieper te reinigen en met behulp van ondersteunende producten optimaliseren we de huidconditie en bouwen we de huid stap voor stap op.

Fase 3: Renew
In deze fase zul je merkbare resultaten zien doordat huidproblemen en huidwensen doelgericht worden aangepakt. We gaan aan de slag met hoog geconcentreerde krachtige serums. De serums zitten boordevol vitaminen, anti-oxidanten en werken bijzonder doeltreffend en effectief. Door de lage pH waarde dringen de serums door in de dieper gelegen huidlagen en voeden zo de huid van binnenuit, waardoor je verbetering van je huid gaat zien. We gebruiken bindweefselgrepen om de huid nu intensiever  te behandelen om de doorbloeding en opname van de actieve werkstoffen extra te stimuleren.

Fase 4: Maximum results
In de laatste fase gaan we voor blijvende maximale huidverbetering door gebruik te maken van fruitzuren en huidoliën. De krachtige fruitzuren en huidoliën meng je met alle IkSkinPerfection cosmeceuticals  en zorgen voor direct resultaat. Ook in deze fase komen de bindweefselgrepen aan bod om de doorbloeding en opname van actieve werkstoffen extra te stimuleren.


Hoe ziet de behandeling er uit? 

Basic: 
Fase 1 en 2: ± 45 min      €42,00
Intake, huidanalyse, hoe is het gegaan met de huid, bespreken plan en advies.
Reinigen, scrub/peeling, verwijderen onzuiverheden, aanbrengen masker, 24-uurscrème en zonbescherming.
Fase 3 en 4: ± 60 min      €52,00
Zie fase 1 en 2 én korte bindweefselmassage, ontgiftend masker, afsluitend verzorging in de vorm van serums en of fruitzuren, 24-uurscrème, infusion oil en zonbescherming. 

Complete:
Aan elke behandeling kun je een massage toevoegen om je behandeling completer te maken. Meestal wordt gekozen voor de Healthy Reset Massage, een heerlijke ontspannende massage, maar je kunt ook gaan voor de Destress Massage, een zachte subtiele massage met lymfe-drainagegrepen.

Deze massages vallen onder de aanvullende behandelingen en zijn terug te vinden op de prijslijst van gezichtsbehandelingen onderaan de pagina. Je zult zien dat we nog meer mogelijkheden hebben om van je behandeling een echt verwenmoment te maken.  

Ten slotte kun je met kleine behandelingen de behandeling aanvullen. Hierbij valt te denken aan epileren en of verven van wenkbrauwen, waxen bovenlip e.d. Kijk hiervoor onder het kopje 'ontharen en verven'.