Prijslijst
Bij schoonheidssalon Rozemarijn zijn veel verschillende behandelingen mogelijk.
Je huid is niet altijd hetzelfde en afhankelijk van jouw stemming, de gevoeligheid van je huid nu, het seizoen, de activiteiten die je gaat ondernemen of hebt ondernomen, je huidwens nu, maken we een keuze voor een behandeling. De tijd heb je al wel gekozen en daarmee gaan we aan de slag. Je kunt kiezen uit een behandeling van 30, 45, 60, 75 en 90 minuten

Kleine behandelingen zoals epileren, verven en waxen zijn altijd* exclusief en dienen erbij te worden geboekt. 
*Alleen bij de 30 minuten behandeling is epileren inbegrepen.

Upgrade je behandeling
Tijdens de behandeling zijn een paar behandelingen mogelijk waarmee je je behandeling kunt upgraden. Zie verder op de pagina.

Dit is de basis van schoonheidssalon Rozemarijn.
Daarnaast is er nog een klein aanbod van behandelingen, die zo specialistisch zijn of een andere tijd vragen, dat deze apart worden genoemd. 

Meet & Threat 75 minuten €60,00
Ben je nieuw bij schoonheidssalon Rozemarijn? Kies dan de meet & threat behandeling. Je krijgt een uitgebreide intake, waarbij Irene in kaart brengt wat jouw wensen zijn. Kom je voor ontspanning of voor huidverbetering? Je krijgt vrijblijvend advies over behandelingen, productgebruik voor thuis, leefstijladvies en voedingsadvies. Irene analyseert je huid en je krijgt je eerste gezichtsbehandeling. Deze bestaat uit een reiniging, huidanalyse, scrub, verwijderen onzuiverheden, een gezichtsmasker, serum en dagverzorging. Bij de behandeling krijg je een aanbieding voor een kennismakingspakket. Zo maak je voordelig kennis met de producten van Ik Skin Perfection.

30 Minuten behandeling €35,00
Deze snelle behandeling bestaat uit een reiniging, scrub, masker en dagverzorging én is de enige behandeling waarbij epileren van de wenkbrauwen bij is inbegrepen. Een snelle opfrissing met mooie wenkbrauwen is het resultaat. Een fijne behandeling om eens af te wisselen met een langere intensievere behandeling.

45 Minuten behandeling €45,00
Een echte basisbehandeling, bestaande uit een reiniging, scrub/peeling, verwijderen van de onzuiverheden en een gezichtsmasker, serum en dagverzorging. Er wordt gebruik gemaakt van de producten van Ik Skin Perfection, die je ook voor thuis kunt gebruiken.

60 Minuten behandeling €65,00
We gaan intensiever werken en aan de slag met verschillende producten en manieren om de huid een echte boost te geven of een huidprobleem aan te pakken, zoals Acne, een Gevoelige huid of Healthy Age. Het serum concept van Ik Skin Perfection, hierbij ook het microbioom van de huid aanpakkend, is de basis. Daarnaast kunnen we gebruik maken van de volgende onderdelen:
-De producten uit het fruitzuurprogramma, het Peelsystem
-De kleimaskers, peelings en oliën van Maskerbar
-De bananenkatoensheet maskers gedrenkt in serums of peel off masker
-Een korte bindweefselmassage of Guasha massage.

75 Minuten behandeling €80,00
Bij deze behandeling hebben we dezelfde mogelijkheden als bij de 60 minuten behandeling. We gaan nog intensiever met fruitzuren aan de slag of we voegen er een massage aan toe, gekozen kan worden voor:
- Healthy Reset Massage: heerlijke ontspannende massage
-
Guasha Massageintensieve maar ontspannende massage met stenen van zuiver Aventurijn verbeteren o.a. de bloedsomloop, bevorderen celvernieuwing, verminderen roodheid en vochtophopingen in het gezicht
- Bindweefsel Massage: zeer intensieve massage en uitstekend geschikt om de huidconditie mee te verbeteren 

- Destress massage: zachte subtiele ontspannende massage met lymfe-drainage-grepen.
- Facial Reflex Massage: ultrazachte massage waarbij de doorstroming van de levensenergie in het lichaam wordt geactiveerd. Zeer ontspannend en ook zeer geschikt bij stress en ziekte
Rugmassage

90 Minuten behandeling €95,00
Kies je voor next level huidverbetering, of ga je voor maximale ontspanning? Kies bijv voor dit; aan een 60 minuten behandeling voegen we het Organic Modeling Mask toe: een modellerend en zelfstandig verwarmend masker, dat bloedcirculatie stimuleert en zorgt dat werkstoffen optimaal worden opgenomen door de huid. Het werkt verstevigend en maakt de huid glad.
Misschien wil je een intensieve behandeling combineren met wat meer ontspanning. Dan kies je bijv voor een 70 minuten behandeling met fruitzuren, met één van de massages. Samen maken we jouw ideale behandeling! 


Overige gezichtsbehandelingen
Bindweefsel massage 35 min €39,00
Reiniging, scrub, het Serum Layering Concept, bindweefselmassage en afsluitend 24-uurscrème, gezichtsolie en zonbescherming. Lees meer over bindweefselmassage onder het kopje ‘Bindweefselmassage’. In de behandelingen vanaf 60 minuten kun je ook een bindweefselmassage ondergaan. 

Dermapen Behandeling 45 min €139,50
Gezicht, incl DP peeling

Dé ultieme huidverbeterende gezichtsbehandeling die gebruik maakt van het zelfherstellende vermogen van de huid met dé DermaPen4. Ook littekens op het lichaam kunnen worden behandeld. In de behandeling wordt gewerkt met de producten van DermaPen. Thuis dien je de eerste 2 dagen ook de producten te gebruiken van DermaPen, daarvoor krijg je miniaturen mee. 
Kijk voor meer informatie over deze unieke huidverbeterende gezichtsbehandeling onder het kopje ‘Dermapen Microneedling’.

Acne behandeling Meditopics 35 min €38,00
Reiniging, verwijderen onzuiverheden, peeling met glycolzuur, nabehandelingscrème. Er wordt gewerkt met de producten van Meditopics. Zie voor meer informatie over acne en de behandelingen het kopje ‘Jouw huid en acne.'

De Medical Reflex Treatment  45 min €45,-
Dit is een ultrazachte unieke behandelmethode, die erop gericht is het immuunsysteem van het lichaam te versterken. Hierbij is de Facial Reflex Massage heel belangrijk. Daarbij gaat het om de levensenergie in het lichaam. Bij deze massage wordt enkel de doorstroming van levensenergie in het lichaam geactiveerd. Deze behandeling is zeer geschikt voor mensen die ziek zijn, medicijnen gebruiken of in zwaar behandeltraject zitten, maar ook zij die veel stress ervaren kunnen veel baat hebben bij deze behandeling.
Kijk voor meer informatie over deze speciale behandeling onder het kopje ‘Jouw huid en medicatie.’ 

Verwijderen Oneffenheden met de Tele'way €32,-
De volgende oneffenheden kunnen effectief en littekenloos verwijderd worden:
-Couperose, spinnaevi (spinadertjes) en bloedblaasjes
- Pigmentvlekjes en ouderdomsvlekjes
- Fibromen (steelwratjes) en sommige wratten 
Maak hiervoor liever een aparte afspraak.
Kijk voor meer informatie onder het kopje 'Verwijderen huidoneffenheden en couperose'.

Kleine behandelingen tijdens je gezichtsbehandeling.
Let op! Dit zijn de prijzen voor een kleine behandeling tijdens een gezichtsbehandeling. Kom je alleen voor een kleine behandeling? Dan betaal je per onderdeel €2,50 meer.

Ontharen
Wenkbrauwen epileren/waxen €10,-
Waxen bovenlip, kin hals of wangen €8,-
Waxen bovenlip en kin €13,50

Verven
Verven wimpers €10,50
Verven wenkbrauwen €8,50
Verven wimpers en wenkbrauwen €15,50

Enkele gerstekorrels verwijderen €9,-
Onzuiverheden verwijderen* €10,-
*alleen in combinatie met een gezichtsbehandeling 

Upgrade je gezichtsbehandeling
Tijdens een gezichtsbehandeling vanaf 45 minuten kun je 1 van de volgende onderdelen erbij  kiezen:
-Eye Mask incl Cupping €5,-
-Nek- en schoudermassage €6,-
-Hoofd- en oormassage €6,-
-Voetenscrub en voetmassage, €7,50
-Handenscrub-handmassage €7,50