Jouw huid en Medicatie
'Als jouw huid niet meer doet wat jij haar toewenst en iedere aanraking kwetsbaar aanvoelt, dan doet dit wat met je zelfvertrouwen."

Met mijn kennis en liefde voor de huid met een probleem, wil ik mensen graag een oplossing bieden. Mijn wens is om je even geen patiënt te laten voelen, maar weer je stralende zelf". Aldus Petra Sanderman,, Founder en CEO Ik Skin Perfection

Er is inmiddels veel gebeurd en veel werk verzet om deze wens in vervulling te laten gaan. Inmiddels zijn de Medical Skincare Specialisten van Ik Skin Perfection gespecialiseerd in de Huidzorg bij Kanker en weten zij alles over de Medical Producten én de Medical Reflex Treatment. Bovendien hebben zij als doel om mensen dat moment van ontspanning te geven. Even geen stress, spanning, even niet meer ziek te zijn, geen patiënt te zijn, maar een mens. Irene is zo'n Medical Skin Care Specialist.
 

Huidzorg bij kanker
Er toch goed en verzorgd uitzien, dat is wat je wilt wanneer je zware medicatie, een chemokuur of bestraling ondergaat. Er gebeurt veel met je huid, daarom wil je je huid zo goed mogelijk verzorgen. In deze periode heeft jouw huid rust en extra verzorging nodig. Je kunt zelf veel doen om je huid te kalmeren en te beschermen. Daarbij is het belangrijkste om de barrièrefunctie van je huid sterk te houden en

huidverzorgingsproducten te gebruiken zonder belastende toevoegingen.

De Silky Organic Recover Box   €39,95
De Silky Organic Recover Box is door de vakjury uitgeroepen tot Professional Beauty Product of the Year 2019; dé award in de professionele branche voor cosmeticamerken. Het is een prachtig vormgegeven giftbox met eerlijke en natuurlijke beautyproducten die ook voor de meest zwaarbelaste huid veilig gebruikt kunnen worden en is geschikt voor vrouwen en mannen van alle leeftijden.

1. Speciaal ontwikkeld voor, tijdens en na chemo, intensieve medicatie en zélfs bestraling
Zonder stoffen die de behandeling kunnen verstoren of de huid kunnen beschadigen. Denk aan metalen – bijvoorbeeld zink – of hormoonontregelende stoffen als fyto-oestrogenen uit bijvoorbeeld Aloë Vera. Tevens is er gekozen voor een xeno-oestrogenen vrije verpakking (BPA-vrije verpakking).
2. Unieke PH waarde, geeft bacteriën geen kans.
De uniek geformuleerde producten zorgen dat de pH waarde van de huid (5,5) en de huidflora in optimale balans komen. Ze voorkomen hiermee uitdroging en irritatie. Ook worden de slechte bacteriën gedood en de goede bacteriën krijgen de ruimte. Het is dus belangrijk om de pH-waarde in balans te houden. Hoe hoger de pH-waarde des te droger, doffer en sneller geïrriteerd de huid is. En dat wil je bij chemotherapie en bestraling juist voorkomen.
3. Veilig te gebruiken zonder belastende en huidonvriendelijke stoffen
Bij de ontwikkeling van de Medical Collection is er gekeken naar de strikte voorwaarden waaraan deze producten moeten voldoen. Alle producten zijn voorzien van het NO-Label, dat betekent dat deze geen huidonvriendelijke stoffen zoals parabenen, sulfaten, minerale oliën, geur- en kleurstoffen bevatten. Dankzij natuurlijke mediceuticals kunnen ingrediënten efficiënt ingezet worden zonder dat ze belastend zijn voor de zeer kwetsbare huid en toch een mooi resultaat behalen.

45 Minuten behandeling
de Medical Reflex Treatment     €45,-

Als Medical Skincare Specialist biedt Irene in de salon de Medical Reflex Treatment aan.
Dit is een ultrazachte unieke behandelmethode, die erop gericht is het immuunsysteem van het lichaam te versterken. Hierbij is de Facial Reflex Massage heel belangrijk. Daarbij gaat het om de levensenergie in het lichaam. Bij deze massage wordt enkel de doorstroming van levensenergie in het lichaam geactiveerd.


De positieve effecten van deze massage zijn:

-Je versterkt het immuunsysteem
-Spieren en zenuwen worden geactiveerd
-De doorbloeding in de huid wordt gestimuleerd
-De huid is actief en voelt aan alsof je hebt gesport
-Het zorgt direct voor een gezonde uitstraling

De Medical Reflex Treatment kan tijdens alle fases ingezet worden. Door de Treatment preventief in te zetten zorg je ervoor dat de weerstand van de huid verbetert en optimaliseren we de beschermfunctie. Tijdens de behandelingen geeft de Treatment ontspanning en biedt het veilige zorg voor jouw huid. Na de behandelingen zorgt de Treatment voor herstel van eventuele problemen die ontstaan zijn als gevolg van de behandeling.


Cadeau

Wat geef je aan iemand die de diagnose kanker heeft gekregen of al langere tijd ziek is? Je wilt een cadeau geven dat ertoe doet, dat iemand raakt. Een duurzaam en zinvol geschenk waarbij de ontvanger centraal staat. De Silky Organic Recover Box is prachtig vormgegeven en bevat producten die veilig en zorgeloos cadeau gegeven kunnen worden. 

Ken je iemand uit jouw omgeving die de diagnose kanker heeft gekregen of ben je zelf getroffen door deze vreselijke ziekte? Geef jezelf – of een ander- dan een bijzonder cadeau. 

Bij aankoop van de Silky Organic Box voor jezelf of een ander dan krijg je eenmalig 50% korting op de Medical Reflex Treatment.