Bestellen, ophalen en verzenden
Als je geen behandeling hebt, kun je toch eenvoudig producten bestellen. 

Afhalen producten
Afhalen van bestellingen kan op de dagen en tijden dat Irene behandelingen geeft in de salon.
Maandag: 10.30 uur - 18.00 uur
Woensdag: 9.15 uur - 18.00 uur
Vrijdag: 9.15 uur - 18.00 uur
Zaterdag: 9.00 -12.00 uur (niet alle zaterdagen, vraag hier naar)

Geef via Whatsapp het liefst uiterlijk een halve dag van tevoren je bestelling door en geef aan wanneer je het wil komen halen. Irene stuurt je een betaalverzoek en zorgt dat je bestelling op het afgesproken tijdstip binnen in de hal op het bankje voor je klaarstaat. Je mag je spaarzegels (tot 25% korting aan spaarzegels) in een envelop met je naam erop inleveren. Geef dit dan van tevoren aan en dan ontvang je het betalingsverzoek achteraf.
De producten zijn allemaal goed terug te vinden in de catalogus van schoonheidssalon Rozemarijn op Whatsapp. Je kunt de producten in je winkelmandje doen en naar me appen.

Webshop
Je kunt ook 24/7 via de webshop producten van Ik Skin Perfection bestellen. Let op, dus niet van alle andere producten. Verzendkostenvrij bij een bestelling vanaf €50,-. 
Het spaarzegelsysteem geldt niet bij de webshop.

De link van de webshop staat links in het menu

Wil je andere producten of een cadeaubon opgestuurd hebben? Geef je bestelling en adres per Whatsapp door en je ontvangt een betaalverzoek. Geef aan als het feestelijk verpakt dient te worden. Na betaling wordt je bestelling verstuurd. De spaarzegels worden tevens meegestuurd.

Verzendkosten:
- Producten in pakket €7,25

- Cadeaubon €2,-