Bestellen, ophalen en verzenden
Als je geen behandeling hebt, kun je toch eenvoudig producten bestellen. 

Afhalen producten
Afhalen van bestellingen kan op de dagen en tijden dat Irene behandelingen geeft in de salon.
Maandag: 10.30 uur - 18.15 uur
Woensdag: 9.15 uur - 18.15 uur
Vrijdag: 9.15 uur - 18.15 uur

Geef via Whatsapp (06-20060554) het liefst uiterlijk een halve dag van tevoren je bestelling door en geef aan wanneer je het wil komen halen. Irene stuurt je een betaalverzoek en zorgt dat je bestelling op de afgesproken dag binnen in de hal op het bankje voor je klaarstaat. Je mag je spaarzegels (tot 25% korting aan spaarzegels) in een envelop met je naam erop inleveren. Geef dit dan van tevoren aan en dan ontvang je het betalingsverzoek achteraf. Waarde van de spaarzegels over de producten, haal ik er direct af als korting.
De producten zijn ook allemaal goed terug te vinden in de catalogus van schoonheidssalon Rozemarijn op Whatsapp. Je kunt de producten in je winkelmandje doen en naar me appen.

Webshop
Je kunt ook 24/7 via de webshop producten van Ik Skin Perfection bestellen. Let op, dus niet van alle andere producten. Verzendkostenvrij bij een bestelling vanaf €50,-. 
Het spaarzegelsysteem geldt niet bij de webshop.

De link van de webshop staat links in het menu. Bestel het liefst via mijn link, of geef schoonheidssalon Rozemarijn aan bij je bestelling.

Wil je andere producten of een cadeaubon opgestuurd hebben? Geef je bestelling en adres per Whatsapp door en je ontvangt een betaalverzoek. Geef aan als het feestelijk verpakt dient te worden. Na betaling wordt je bestelling verstuurd. De spaarzegels worden tevens meegestuurd.

Verzendkosten:
- Producten in pakket €7,25

- Cadeaubon €2,-