Rozemarijns Loterij

Ook zin in iets leuks tijdens de lockdown? Doe mee met Rozemarijns Loterij en maak kans om één van de 5 pakketten te winnen, of nog meer!

Om deze pakketten gaat het:

1. Enjoy living  (t.w.v.± € 100,-)
Kies uit de verleidelijke parfums Rooots of Blooom, lak je nagels met de vegan Nail Blush en geniet van het heerlijke (Nacht)masker Double. Pure verwennerij van Ik Skin Perfection.
2. Hands & Body (t.w.v. ± €77,-)
De Botanic Soap en de Botanic Care zijn een ware sieraad op je wastafel. Was je handen met de Botanic Soap met een heel licht scrubje, zonder dat ze er droog van worden. Scrub je lichaam met de fantastische Mimatcha Scrub (ja met Matcha) en smeer je handen en lichaam in met de Botanic Care. Ik skin Perfection garandeert je een zachte gezonde huid. Dit alles met deze prachtige luxe toilettas.
3. Loveli Body (t.w.v.± €45,-) 
Was, scrub en smeer je lichaam in met de troepvrije producten van Loveli.
4. Skingoods (t.w.v.± €65,-) 
Na het reinigen en peelen/ scrubben van je gezicht, kan je huid beter werkstoffen opnemen. Ervaar hoe extra zacht je huid wordt door de Conjac Spons bij het reinigen te gebruiken. Activeer je huid met de Cup Away, dat ook fijne rimpeltjes vermindert. Verwen jezelf ten slotte met een 99% natuurlijke gezicht, decolleté- en lipmasker van BeautyFace en ervaar hoeveel serum je huid opneemt. En dat alles met een fijne beatybag als extraatje.
5. Meet Ik (t.w.v.± €50-) 
Wil je kennis maken met de producten van Ik Skin Perfection, dan zit je perfect met de Reset Skin Care Box. Reinigen en peelen/scrubben met de Scrub, voeg vocht toe aan je huid met de Hyaluron+ en wordt wakker met een heerlijke zachte huid na het (nacht)masker, de Double. Hierbij krijg je een miniatuur 24-uurs creme, passend bij jouw huid. Bovendien krijg je hier extra het PUUR-magazine en de praktische beautybag bij cadeau. Als je IK al goed kent, zijn de kleinere verpakkingen natuurlijk heel fijn om mee op vakantie te nemen.

Maak kans op een pakket door (een) lot(en) te kopen. Maar dat is nog niet alles.
Win je een pakket, dan krijg je er als extraatje de vegan LIP+(t.w.v. €18,50) van Ik Skin Perfection bij.
 
Daarnaast maak je ook nog kans op deze extra prijzen
A. een Mineral Sun Box (t.w.v. €55,15)
Deze box bestaat uit de vegan zonnebrandproducten, de Mineral+ SPF 30, de Stick SPF 50 en de Aftersun. Dit pakket is eigenlijk onmisbaar op de wintersport.
B. een Bamboo Detox Mask (t.w.v. €43,20) 
Dit masker is écht een perfect masker wanneer je jouw huid in de diepte wilt reinigen. De geactiveerde bamboehoutskool trekt als een magneet vuil en bacteriën aan. De combinatie van Kaolin en vulkanische klei zorgt voor het verwijderen van onzuiverheden en afvalstoffen. Dit BAMBOO DETOX+ masker stimuleert de celvernieuwing en helpt poriën te verfijnen. De doffe, vermoeide huid krijgt een intense energieboost, met als resultaat een huid met een zachte, frisse en gezonde uitstraling. Ideaal ook om plaatselijk op een puistje/ontsteking aan te brengen.
C. een Healthy Reset Massage in te zetten bij een gezichtsbehandeling (t.w.v. €12,-).
Pure verwennerij en ontspanning. Even wegdromen tijdens deze heerlijke massage.

Hoe doe je mee?
-Je bestelt loten voor de pakketten (1 t/m 5)
-Een lot kost €5,-. Je kiest het aantal loten en geeft aan voor welke pakketten je deze wilt inzetten. Je kunt meer loten inzetten op 1 pakket, maar ook loten verdelen over meer pakketten. Waar ga jij op inzetten?

Als er genoeg loten zijn besteld (bij een pakket met een waarde van €45,- moeten er dus ongeveer 9 loten worden verkocht) wordt het pakket verloot. Dan pas krijg je een betaalverzoek.
Als van een pakket niet genoeg loten zijn besteld, dan wordt het pakket niet verloot.
Meedoen is heel eenvoudig en leuk. Hoe meer mensen mee doen, hoe meer pakketten er uit gaan. En je steunt er schoonheidssalon Rozemarijn mee. Bovendien; als je loten koopt, maak je automatisch kans, op de 3 extra prijzen, A, B en C.
Meedoen doe je door onder de post op social media te reageren over de Loterij en door een appje te sturen naar 06-20060554. 

De trekking vindt dinsdag 18 Januari plaats.
Heel veel succes!

-

Permanente Make-updag
Bij schoonheidssalon Rozemarijn komt Frida, onze PMU Specialiste, om de mooiste wenkbrauwen, lip-en eyeliners te zetten. Je kunt je daar voor opgeven. Wil je voor de eerste keer een PMU of  een touch-up behandeling van je bestaande PMU, je bent welkom. Kijk voor meer info op deze website, laat weten als je meer wilt weten of je op wilt geven. Je kunt je ook aanmelden voor de verzendlijst Permanente Make-up en krijgt dan altijd een berichtje wanneer Frida weer naar de salon komt. Je kunt je ook alvast opgeven voor een nieuwe Permanente Make-up en een Touch up behandeling.

Spaarkaart 
Bij schoonheidssalon Rozemarijn krijgt elke klant een spaarkaart. Hierop kun je sparen voor korting op producten tot 25%. Het werkt als volgt;

Bij elke €17,50* euro die je besteedt  aan een behandeling of product krijg je een spaarzegel. Elke zegel is €0,50 waard. Deze plak je op de kaart. Als je een product koopt, kun je met je spaarzegels tot 25% van het bedrag betalen. De kaart hoeft niet vol te zijn. 
De spaarkaart is niet inwisselbaar in contanten.

Note
Je ontvangt geen spaarzegels bij Permanente Make-up en bij aanbiedingen. De spaarzegels zijn niet in te wisselen bij aanbiedingen.