Permanente Make-updag
Bij schoonheidssalon Rozemarijn komt Frida, onze PMU Specialiste, om de mooiste wenkbrauwen, lip-en eyeliners te zetten. Je kunt je daar voor opgeven. Wil je voor de eerste keer een PMU of  een touch-up behandeling van je bestaande PMU, je bent welkom. Kijk voor meer info op deze website, laat weten als je meer wilt weten of je op wilt geven. Je kunt je ook aanmelden voor de verzendlijst Permanente Make-up en krijgt dan altijd een berichtje wanneer Frida weer naar de salon komt. Je kunt je ook alvast opgeven voor een nieuwe Permanente Make-up en een Touch up behandeling.

Spaarkaart 
Bij schoonheidssalon Rozemarijn krijgt elke klant een spaarkaart. Hierop kun je sparen voor korting op producten tot 25%. Het werkt als volgt;
Bij elke €17,50* euro die je besteedt  aan een behandeling of product krijg je een spaarzegel. Elke zegel is €0,50 waard. Deze plak je op de kaart. Als je een product koopt, kun je met je spaarzegels tot 25% van het bedrag betalen. De kaart hoeft niet vol te zijn. 
De spaarkaart is niet inwisselbaar in contanten.

Note
Je ontvangt geen spaarzegels bij Permanente Make-up en bij aanbiedingen. De spaarzegels zijn niet in te wisselen bij aanbiedingen.