Welkom

Bij schoonheidssalon Rozemarijn in Aalst in de Bommelerwaard draait alles om jou en je huid. Irene Borsboom is in 2006 gestart met Schoonheidssalon Rozemarijn. Deze is gevestigd op een mooi en rustig plekje in een herbouwde boerderij. Met Irene heeft schoonheidssalon Rozemarijn een schoonheidsspecialiste in huis met veel passie voor het vak en aandacht voor de mens. Zij volgt trainingen en bezoekt beurzen en vakbijeenkomsten om zich te blijven verdiepen, te ontwikkelen en op de hoogte te blijven van de nieuwe ontwikkelingen. 

Irene heeft een acne-specialisatie en heeft met succes de opleiding dermatologie voor schoonheidsspecialisten afgerond.

 

ANBOS
Schoonheidssalon Rozemarijn is als kernlid aangesloten bij de ANBOS (Algemene Nederlandse Branche Organisatie Schoonheidsverzorging). Je bent dus verzekerd van een behandeling door een gediplomeerd schoonheidsspecialiste en een schoonheidssalon die volgens de juiste hygiënevoorschriften werkt.

 

Je eerste behandeling
Als je voor de eerste keer bij schoonheidssalon Rozemarijn komt voor een gezichtsbehandeling, beginnen we met een intakegesprek. 
In dit gesprek maken jullie kennis met elkaar en brengt Irene in kaart wat jouw wensen zijn en wat jouw beginsituatie is. Kom je puur voor ontspanning of heb je een huidwens? Bij het eerste kan de intake kort duren en lig je al vrij snel in de stoel voor jouw ontspannende behandeling. Kom je met een huidwens, dan zal Irene dieper ingaan op alles wat jouw huidconditie kan beïnvloeden. Met behulp van behandelingen, producten, leefstijladvies en voedingsadvies gaat Irene met jou aan de slag om die huidwens te realiseren. Dat kan alleen als jullie echt gaan samenwerken. Thuis aan de slag met de adviezen en producten en in de salon krijg jij de behandeling die bij jouw huidwens past. Waar nodig of gewenst is er tussendoor ook contact. Zo gaan we voor het beste resultaat.  
Geen behandeling is hetzelfde. Elke keer kijkt Irene wat jouw wensen zijn en wat je huid nodig heeft. Wil jij dit ook? Neem gerust contact met Irene op.