Welkom
Bij schoonheidssalon Rozemarijn in Aalst in de Bommelerwaard draait alles om jou en je huid. Irene Borsboom is in 2006 gestart met Schoonheidssalon Rozemarijn. Deze is gevestigd op een mooi en rustig plekje in een herbouwde boerderij. Met Irene heeft schoonheidssalon Rozemarijn een schoonheidsspecialiste in huis met veel passie voor het vak en aandacht voor de mens. Zij volgt trainingen en bezoekt beurzen en vakbijeenkomsten om zich te blijven verdiepen, te ontwikkelen en op de hoogte te blijven van de nieuwe ontwikkelingen.

Irene gaat voor huidverbetering! Huidverbetering bij acne, een gevoelige huid, eczeem, rosacea, pigmentatie problemen, huidveroudering, een droge huid. Bij elk huidprobleem gaat zij samen met jou aan de slag om jouw huid mooier te maken, zodat jij je weer lekker in je vel voelt. Een huidprobleem kan namelijk heel veel invloed hebben op je gemoedstoestand, op je zelfvertrouwen. Ook daar wordt dus aan gewerkt!

Irene heeft een acne-specialisatie en heeft met succes de opleiding dermatologie voor schoonheidsspecialisten afgerond.

Irene werkt met krachtige pure bewezen effectieve skincare producten, die ontwikkeld zijn in harmonie met de natuur. De producten van Ik Skin Perfection dienen als basis. Deze natuurlijke producten zijn vrij van geur & kleurstoffen, parfumvrij, bevatten geen paraffine of parabenen en zijn zoveel mogelijk microbeadsvrij. De natuur als uitgangspunt, met liefde en respect voor de mens, dier en milieu. De natuur heeft zoveel te bieden. Dat zijn belangrijke kernwaarden voor Irene. Veel van haar producten komen uit Nederland.
Een moment van ontspanning, even niets hoeven, terwijl er gewerkt wordt aan jouw mooiste huid, daarvoor ben je bij Irene aan het juiste adres.

Je eerste behandeling
Als je voor de eerste keer bij schoonheidssalon Rozemarijn komt voor een Meet en Threat gezichtsbehandeling, krijg je een intakegesprekIn dit gesprek maken jullie kennis met elkaar en brengt Irene in kaart wat jouw wensen zijn en wat jouw beginsituatie is. Kom je puur voor ontspanning of heb je een huidwens? Bij het eerste kan de intake kort duren en lig je al vrij snel in de stoel voor jouw ontspannende behandeling. Kom je met een huidwens, dan zal Irene dieper ingaan op alles wat jouw huidconditie kan beïnvloeden. Met behulp van behandelingen, producten, leefstijladvies en voedingsadvies gaat Irene met jou aan de slag om die huidwens te realiseren. Dat kan alleen als jullie echt gaan samenwerken. Thuis aan de slag met de adviezen en producten en in de salon krijg jij de behandeling die bij jouw huidwens past. Waar nodig of gewenst is er tussendoor ook contact. Zo gaan jullie samen voor het beste resultaat.  

Geen behandeling is hetzelfde. Elke keer kijkt Irene wat jouw wensen zijn en wat je huid nodig heeft. Wil jij dit ook? Neem gerust contact met Irene op.

ANBOS
Schoonheidssalon Rozemarijn is als kernlid aangesloten bij de ANBOS (Algemene Nederlandse Branche Organisatie Schoonheidsverzorging). Je bent dus verzekerd van een behandeling door een gediplomeerd schoonheidsspecialiste en een schoonheidssalon die volgens de juiste hygiënevoorschriften werkt.