Gratis verwenbehandeling voor mensen met kanker
Ken je iemand uit jouw omgeving die de diagnose kanker heeft gekregen of ben je zelf getroffen door deze vreselijke ziekte? Geef jezelf – of een ander- dan een bijzonder cadeau. De Silky Organic Recover Box (€39,95) is een prachtig vormgegeven giftbox met eerlijke en natuurlijke beautyproducten die ook voor de meest zwaarbelaste huid veilig gebruikt kunnen worden.
Gun je zelf – of die ander- weer een momentje van geluk!
De Silky Organic Recover Box is in april door de vakjury uitgeroepen tot 
Professional Beauty Product of the Year 2019; dé award in de professionele branche voor cosmeticamerken. 

Schaf je voor iemand anders of jezelf (met kanker) de Silky Organic Box aan dan krijgt de persoon met kanker een gratis gezichtsbehandeling in februari of maart. 

Schoonheidssalon Rozemarijn geeft al jaren elk jaar gratis verwenbehandelingen aan mensen met kanker. De behandeling zal bestaan uit een gezichtsbehandeling met een ontspanningsmassage. 
De behandelingen zijn voor mensen met kanker, waarvan de laatste medische behandeling niet langer dan 6 maanden geleden is geweest.

Verwenbehandeling ontstaan uit Viva  la Donna!
Viva  la Donna is opgericht in 2005 uit een persoonlijke behoefte van Corinne de Haas die na  haar behandelingen voor kanker een belangrijke nazorg miste. Vrouwen die door kanker zijn getroffen ontzien vaak familie en de omgeving om maar “vooral door te gaan”. Ook tijdens de vaak zware behandelingen gaat het werk in huis en op de werkvloer gewoon door. Mede door de zware behandelingen kan het uiterlijk ingrijpend veranderen. Door de diagnose van een levensbedreigende ziekte verandert het beeld over het leven waardoor zaken niet meer zo vanzelfsprekend zijn als voorheen. Doordat oprichtster Corinne de Haas zichzelf tijdens haar zware behandelingen een verwenmoment gunde kwam zij erachter dat een massage of een moment van ontspanning hielp bij het herstel. Zo ging de Nationale Viva la Donna Day van start als ode aan alle vrouwen die voor kanker zijn behandeld. Eind 2014 besloot Corinne de stichting op te zeggen.
Schoonheidssalon Rozemarijn gaat door met het geven van gratis verwenbehandelingen voor mensen met kanker.