Gratis verwenbehandeling voor mensen met kanker
Schoonheidssalon Rozemarijn geeft elk jaar 5 gratis verwenbehandelingen aan mensen met kanker. De behandeling zal bestaan uit een gezichtsbehandeling met een ontspanningsmassage en zal beginnen met een kopje kruidenthee en een voetenbadje. 
Dit jaar worden de 5 behandelingen gegeven in de periode van 1 februari t/m 1 maart.  Kandidaten kunnen zichzelf aanmelden tot 24 januari, maar mogen ook door een ander worden aangemeld. De behandelingen zijn voor mensen met kanker, waarvan de laatste medische behandeling niet langer dan 6 maanden geleden is geweest.

Verwenbehandeling ontstaan uit Viva  la Donna!
Viva  la Donna is opgericht in 2005 uit een persoonlijke behoefte van Corinne de Haas die na  haar behandelingen voor kanker een belangrijke nazorg miste. Vrouwen die door kanker zijn getroffen ontzien vaak familie en de omgeving om maar “vooral door te gaan”. Ook tijdens de vaak zware behandelingen gaat het werk in huis en op de werkvloer gewoon door. Mede door de zware behandelingen kan het uiterlijk ingrijpend veranderen. Door de diagnose van een levensbedreigende ziekte verandert het beeld over het leven waardoor zaken niet meer zo vanzelfsprekend zijn als voorheen. Doordat oprichtster Corinne de Haas zichzelf tijdens haar zware behandelingen een verwenmoment gunde kwam zij erachter dat een massage of een moment van ontspanning hielp bij het herstel. Zo ging de Nationale Viva la Donna Day van start als ode aan alle vrouwen die voor kanker zijn behandeld. Eind 2014 besloot Corinne de stichting op te zeggen.
Schoonheidssalon Rozemarijn gaat door met het geven van 5 gratis verwenbehandelingen per jaar voor mensen met kanker.