Schoonheidssalon Rozemarijn
Dorpsstraat 6
5308 KC Aalst
(Gelderland)
06-20060554 alleen Whatsapp 
0418-677082 spreek je boodschap in op het antwoordapparaat en ik bel je terug

Klik hier voor Google Maps
mail: info@rozemarijnschoonheidssalon.nl 

Behandeldagen: maandag, woensdag, vrijdag overdag
Alleen kleine behandelingen: zaterdagochtend 

Afspraak maken
Je kunt een afspraak maken voor een gezichtsbehandeling op maandag, woensdag en vrijdag overdag. Voor de zaterdagochtend kun je een afspraak maken voor een kleine behandeling in het gezicht zoals epileren, verven en waxen. Je kunt dus niet meer even binnen lopen op deze dag. 

Maak bij voorkeur een afspraak via Whatsapp. Mijn 06- nummer alleen gebruiken om te appen. Ik zal niet opnemen als je toch belt, maar z.s.m. op berichtjes reageren als dit binnen werktijd valt. Wil je gebeld worden, laat dat in een appje weten.  Ook als een afspraak geannuleerd moet worden, kun je dat via Whatsapp doen.

Annuleren van een afspraak
Je kunt 24 uur van tevoren kosteloos je afspraak annuleren of verzetten.  Indien je een afspraak niet op tijd annuleert of verzet, of bij het niet verschijnen bij een afspraak, is schoonheidssalon Rozemarijn genoodzaakt 50% van de behandelkosten in rekening te  brengen.
Iv.m. de Corona-maatregelen ben ik iets coulanter met deze regel. Moet je afspraak geannuleerd worden laat dit dan z.s.m. weten, zodat ik voldoende tijd heb om de gereserveerde tijd aan een ander te geven.

Cadeaubon
Schoonheidssalon Rozemarijn verkoopt cadeaubonnen voor mannen en vrouwen. Deze kunnen worden ingevuld met een bedrag of behandeling naar keuze. Feestelijk verpakt heb je een mooi en persoonlijk cadeau.

Bestellen, ophalen en verzenden
Wil je een product of cadeaubon ophalen, stuur me een berichtje via Whatsapp en dan stuur ik je een Tikkie. Op een afgesproken tijd zet ik je bestelling in de hal voor je klaar om op te halen.

Wil je een product of cadeaubon opgestuurd hebben? Geef je bestelling en adres per Whatsapp door en je ontvangt een Tikkie. Geef aan als het feestelijk verpakt dient te worden. Na betaling wordt je bestelling verstuurd. De spaarzegels worden tevens meegestuurd.

Verzendkosten:
- Producten in pakket €7,25

- Cadeaubon €1,82