Schoonheidssalon Rozemarijn

Dorpsstraat 6
5308 KC Aalst (Gelderland)
06-20060554 alleen Whatsapp, je kunt een berichtje achterlaten om teruggebeld te worden. Dit werkt het snelste en zie ik altijd! 
0418-677082 wil je een snelle reactie, stuur dan een Whatsapp.

Klik hier voor Google Maps
mail: info@rozemarijnschoonheidssalon.nl 

Behandeldagen:
maandag, woensdag, vrijdag overdag en zaterdagochtend

Afspraak maken
Je kunt een afspraak maken voor een behandeling op maandag, woensdag en vrijdag overdag en voor zaterdagochtend. De inloopochtend op zaterdagochtend is komen te vervallen.

Maak bij voorkeur een afspraak via Whatsapp. Mijn 06- nummer alleen gebruiken om te appen. Ik zal niet opnemen als je toch belt, maar z.s.m. op berichtjes reageren als dit binnen werktijd valt. Wil je gebeld worden, laat dat in een appje weten.  Ook als een afspraak geannuleerd moet worden, gelieve dit via Whatsapp te doen.

Annuleren van een afspraak
Je kunt 24 uur van tevoren kosteloos je afspraak annuleren of verzetten.  Indien je een afspraak niet op tijd annuleert of verzet, of bij het niet verschijnen bij een afspraak, is schoonheidssalon Rozemarijn genoodzaakt 50% van de behandelkosten in rekening te  brengen.
Iv.m. de Corona-maatregelen ben ik iets coulanter met deze regel. Moet je afspraak geannuleerd worden laat dit dan z.s.m. weten, zodat ik voldoende tijd heb om de gereserveerde tijd aan een ander te geven.

Cadeaubon
Schoonheidssalon Rozemarijn verkoopt cadeaubonnen voor mannen en vrouwen. Deze kunnen worden ingevuld met een bedrag of behandeling naar keuze. Feestelijk verpakt heb je een mooi en persoonlijk cadeau.

Bestellen, ophalen en verzenden
Wil je een product of cadeaubon ophalen, stuur me een berichtje via Whatsapp en dan stuur ik je een Tikkie.
Afhalen van bestellingen kan op de dagen en tijden dat ik behandel, dus op ma-wo-vr van 9.15 tot 18.15 uur en meestal op zaterdag van 9.00-12.00 uur. Via Whatsapp laat je ruim van tevoren weten wanneer je het wil komen halen. Ik zorg dat het op het afgesproken tijdstip buiten naast de deur hangt.

Wil je een product of cadeaubon opgestuurd hebben? Geef je bestelling en adres per Whatsapp door en je ontvangt een Tikkie. Geef aan als het feestelijk verpakt dient te worden. Na betaling wordt je bestelling verstuurd. De spaarzegels worden tevens meegestuurd.

Verzendkosten:
- Producten in pakket €7,25

- Cadeaubon €1,82