Adres                           Openingstijden (behandeling) 

Schoonheidssalon Rozemarijn

Dorpsstraat 6
5308 KC Aalst
(Gelderland)
0418-677082

Klik hier voor Google Maps

 

maandag
woensdag
vrijdag
zaterdag

 

10.30-12.30u

9.15-12.30u
9.15-12.30u
9.00-12.00u

 

 

13.30-18.00u

14.30-18.00u

13.30-18.00u 

inloopochtend

 

 

mail: info@rozemarijnschoonheidssalon.nl

Bij schoonheidssalon Rozemarijn kun je pinnen vanaf 15,00.

Voor het maken van een afspraak kun je:
-op de Facebookpagina van schoonheidssalon Rozemarijn een Persoonlijk Berichtje achterlaten.
-mailen naar bovenstaand mailadres.
-bellen naar bovenstaand telefoonnummer. Spreek een boodschap in en je wordt z.s.m. teruggebeld. Om de client in alle rust alle aandacht te kunnen geven, wordt tijdens behandelingen de telefoon niet opgenomen. Op dinsdag is Irene meestal telefonisch goed te bereiken.

Behandelingen op afspraak

De behandelingen worden gegeven op afspraak. Op zaterdagochtend kun je binnenlopen zonder afspraak voor informatie, verkoop en kleine behandelingen, zoals epileren. Irene neemt geregeld een zaterdagochtend vrij. Dit komt meestal overeen met de schoolvakanties en wordt altijd ruim van tevoren aangekondigd onder het linker kopje 'Agenda: nieuws-acties-inloopochtend'.

Annuleren van een afspraak

Je kunt 24 uur van tevoren kosteloos je afspraak annuleren of verzetten.  Indien je een afspraak niet op tijd annuleert of verzet, of bij het niet verschijnen bij een afspraak, is schoonheidssalon Rozemarijn genoodzaakt 50% van de behandelkosten in rekening te  brengen.

Cadeaubon

Schoonheidssalon Rozemarijn verkoopt cadeaubonnen voor mannen en vrouwen. Deze kunnen worden ingevuld met een bedrag of behandeling naar keuze. Feestelijk verpakt heb je een mooi en persoonlijk cadeau.

Bestellen en verzenden

Producten en cadeaubonnen kunnen besteld en verzonden worden.
Hoe gaat het te werk?
Je geeft je bestelling per telefoon of email door. Tevens geef je het verzendadres op. Geef aan als het feestelijk verpakt dient te worden. Je krijgt vervolgens het rekeningnummer van de salon en het bedrag dat je dient over te maken. Na overmaking van het bedrag plus verzendkosten, wordt de bestelling, na ontvangst van het bedrag, naar het opgegeven adres verstuurd. De spaarzegels worden tevens meegestuurd.
Verzendkosten:
- Producten in pakket 6,50

- Cadeaubon €1,66